SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari Attēls 0
SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari Attēls 1
SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari Attēls 2
SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari Attēls 3
SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari Attēls 4

SUMENG 2018 Modes Rotaslietas Gudrs Ķiršu Ziedi Ziedu Stud Auskari Sievietēm Vairākas Persiku Ziedu Auskari

  • Atsauksmes (2)
€0.80 €1.29

Krāsa
Daudzums

Detaļas

100% Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes.Materiāls : Metāla Iespēja: Gadadienu, Saderināšanās, Dāvanu, Puse,Ikdienas valkāšanai Iepakojums: Opp maisiņu Daudzums: 1 pāriem Stils: Moderns

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2.Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3.Mēs Tikai Kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese Ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4.Tur varētu būt nedaudz atšķirīga krāsu,jo datora monitora iestatījumus.Attēli, kas ir par ur ir tikai atsaucei.

5.Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir Paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās,Tranzīta laiki var atšķirties,jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma,Lūdzu, sazinieties ar mums,Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi,Mūsu mērķis ir klientu Apmierinātība . 1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad tas saņemts,ja šo objektu savā īpašumā vairāk nekā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņu,nav Izņēmumi, kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pircējs un pārdevējs pusi.

2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru,Konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu PO#.

3.Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju cenu summu, saņemot preces, tās sākotnējā stāvoklī un packaing ar visas detaļas un piederumi, kas iekļauti,pēc tam pircējs un pārdevējs atcelt darījuma, no Andzenustacija.lv,VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece nav reklamē.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!atsauksmes ir ļoti svarīgi, lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Funkcijas

eren auskari, neautiful ziedu auskari, krāsains tous rotaslietas, Ir 2021. kaktuss modes kaklarota, brincos puse rotaslietas, tālienes rotaslietas komplekti, yorkie ziemassvētku auskari, meitene piederumi 2021, izvēlēties ķiršu, watchs tous.

Funkcijas

Sku: a48772

  • Formas\raksts: AUGU
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Stils: MODERNS
  • Krāsa: Rožu zelta/sudraba /zelta
  • pārdošanas veids: mazumtirdzniecības/vairumtirdzniecības/dropshipping
  • Vienuma Tips: Auskari
  • Metālu Tips: Vara
  • Materiāls: Metāla
  • CRYSTAL: balts
  • Sods vai Modes: Modes
  • Zīmola Nosaukums: SUMENG
  • Atpakaļ Atrast: Push-atpakaļ
  • kristāla earing: paziņojums radzēm
  • retro auskari: lēti auskari
  • Dzimums: Sievietes
  • Ikdienas rotaslietas: Iesaistīšanās auskari
  • Modeļa Numurs: Auskariem
  • brincos stud auskars: puses dāvanu
  • vasaras stila auskari: auskari sievietēm
  • Forma: Ziedu
  • Auskari Tips: Auskariem
  • vintage auskari: pāris auskari
Slareche
2021-07-30

Super jauki un super ātra piegāde


Vera Meshcheryakova722
2021-09-09

Nē aizmugures riekstu. Uz atbalsta mehānismu turot auskars bija pazudis


Jūsu Vērtējums

Atstāj Atbildi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta

Saistītie produkti
Pārdošana
€2.01 €3.36

Materiāls:100% 925 Nekustamā Sudraba Ievērojiet:tā Kā šī prece ir 100% 925 sterling sudraba, Mēs ar prieku tad, ja jūs varat testēšana, izmantojot vietējo Testēšanas Centrs!

Pārdošana
€3.13 €4.47

Tā Nosaukums:Stud Auskari Sievietēm Dzimumu:Sievietes/Meitenes Sakarā:Puse,Kāzas,Saderināšanās,Dienas Taras cena:līdz 3 pāriem,Papildu 5% Atlaidi, Atlaides Metāla Tips:Varš

Pārdošana
€0.97 €1.80

Apraksts: Materiāls: varš,kristāls Krāsa: kā parādīts attēlā Izmērs: 6*15mm Akumulators: LR521(abās pusēs) Piezīme: 1. Kā mēs visi zinām, dažādiem datoriem, displeja krāsas dažādos veidos, un faktiskā projekta krāsas var nedaudz atšķirties no attēlā zemāk. 2. Lūdzu ignorēt izmērs.Dažreiz

Pārdošana
€1.90 €2.72

Sīkāk Izmērs : 18*25mm Materiāls : cinka sakausējums , nerūsējošais tērauds Clear Photo :

Jauns
€0.49

Sieviešu Korejas Krāsains Plīša Auskariem Sieviešu Rotaslietas Hairball Paziņojumu Auskari

Pārdošana
€5.04 €16.82

Produkta informācija Zīmols: ASHIQI Gem Tips: Dabīgo Saldūdens Pērli Pērļu Forma:Gandrīz Apaļa Pērļu Krāsa: Balta/ pelēka/melna Pērļu Mirdzums: Ļoti Labs Perlamutra Virsma: Dažas Kļūdas Pērļu Izmērs: 6-6.5 mm Metāla Materiāls: 100% 925 Sterling Sudraba Metāla zīmogs:

Pārdošana
€0.35 €0.71

Aviso: Caros compradores, fim minimun da nossa loja é de R $10 ( Você pode misturar diferentes itens em nossa loja ).Obrigado pela sua compreensão .Tenha um bom dia!!!Min Pasūtījums = 10 USD , Aceitar a da ordem mistura, Frete grátis pa pastu Ķīnas.Se você não quer pagar o frete, pls não compre.Quantidade 2. lai > 150 USD , Frete grátis, Izmantojot

Pārdošana
€0.40 €0.47

Apraksts *Materiāls:Ķirurģiskā Tērauda 316l&Zircon *Vārpstas Garums:8mm,10mm *Zircon Izmērs:3mm,4mm,5mm Choosable *Akmens krāsa: choosable *Iepakojums: OPP Maisā * * Šīs partijas, tostarp: 1GAB. Detalizēti Parādīt Maksājuma *Mēs pieņemam Alipay šeit *Visas galvenās

Pārdošana
€1.55 €2.77

iepakojums: 2 gab krāsa: melna vai sudraba pārklājumu materiāls: nerūsējošais tērauds ir pīrsings, vai nē, pīrsings divi stili, Piezīme: Mūsu auskari ir modes rotaslietas, lai gan mēs uzskatām, ka mūsu produktu kvalitāte, lūdzu turēt prom no ūdens, sviedri un ķīmiskās vielas. Nav valkāt tos,

Pārdošana
€0.71 €1.01

JWEIJIAO Modes Super Star Audrey Hepburn Auss auskariem Stikla Mākslas Attēla Kārtas Auskari Fani Suvenīru Puse Rotaslietas A677 Produkta Apraksts: